Stockholm Lokalradio på Radiogalan 2014!!!

Radiogalan 2014

Du har väl inte missat vid detta laget att Stockholm Lokalradio nominerats till det prestigefyllda Stora Radiopriset för Årets Närradio?! Thobias, Athena, MelloCarro och Erik “Blomman” Blom gick därför på Radiogalan på Hamburger Börs i Stockholm där ceremonin ägde rum torsdagen den 18:e september!

Det började med en galant vandring längs den på blåa mattan med en massa fotografer. Väl inne sprang hela hela Sveriges radioelit omkring och pratade högljutt med varann. Efter att alla satt sig så började äntligen prisutdelningen! Under tiden så bjöds det på både trerätters plus suveräna artistframträdanden från Albin, Kristin Amparo & Nanne Grönwall mfl. Till slut var det dags för vår kategori: Årets Närradio. Dem nominerade är: Lunds Studentradio 99.1, Studentradion i Uppsala 98.9 och Stockholm Lokalradio 95.3 & 101.1! Vi var så nervösa, ingen andades! Och vinnaren är… Studentradion i Uppsala – rackarns också! Vi kollade på varandra några sekunder och applåderade sedan åt vinnarna, som inte var vi. Sedan skålade vi och konstaterade att vi ändå vunnit en smula bara genom att sitta här och vara nominerade. Vi skålade för varann och ett underbart år! Direkt efter detta kom en jurymedlem fram till oss och berömde vår radio och sa att de andra i juryn inte fattade genidraget med “infotainment”, att vi blandar entertainment med information. Han älskar Stockholm Lokalradio och sa att vi ska fortsätta som vi gör! Så med det fortsatte galakvällen och det gjorde även festen hela natten. Trots att vi inte vann så hade vi en fantastisk kväll och upplevelse vi kommer att ta med oss ända till nästa år då vi kommer igen och tar dem allihop med storm!

Tusen tack för allt ditt stöd och för att du lyssnar på oss – vi är en radio av unga, för unga, med unga, om unga -som du! Nu taggar vi inför ett nytt guldår och Radiogalan 2015!!

Tack & förlåt för allt! :*

Kommentera