MEDARBETARE

 

matilda_bw

Matilda Aldsjö

matilda.aldsjo@stockholmlokalradio.se

Kanalchef / Ansvarig Utgivare

Om Matilda: Hon är Stockholm Lokalradios högst beslutande kvinna. Matilda tog över den röda manteln efter Thobias Thorwid i våras och
nu ska hon se till att sprida SLR rösten vidare med
extra mycket glädje (för det är Matildas signum). Det finns aldrig så mycket glädje som det gör när Matilda är i rummet! 

 

Erik

Erik Blom

erik.blom@stockholmlokalradio.se

Ordförande / Ekonomichef / Reporter

Om Erik: Vi skulle inte bli förvånade av att i framtiden se Erik som Sveriges finansminister eller justitieminister. Han har ett genuint engagemang för ungas möjligheter att utvecklas inom skolan och andra verksamheter. Erik är ansvarsfull, har ett öga för detaljer och vet hur saker och ting ska planeras för att nå bästa resultat. Tills dagen kommer då han styr Sverige mot en ljusare framtid är vi därför mycket trygga med att ha honom som ekonomisk ansvarig.

 

 

 

CarolineCaroline “Mello-Carro” Eriksson

caroline.eriksson@stockholmlokalradio.se

Programledare / Reporter

Om Caroline: Med den lenaste och mest välartikulerade av radioröster tillsammans med sin egen genuina nyfikenhet som bränsle, guidar ”MelloCarro” lyssnaren tryggt genom sändningarna. Hon är lika rak som hon är rättvis och alltid snabb med att förtydliga de frågetecken som uppstår. Det är bara en tidsfråga innan vi ser henne som programledare för Melodifestivalen – och det slutar inte där!

 

Tannaz-profilbild

Tannaz Edalat

tannaz@stockholmlokalradio.se

Nyhetsankare / Programledare / Reporter

Om Tannaz: Hon är SLR:s fantastiska realist med koll på de senaste nyheterna. För Tannaz är ingen åsikt för stor eller för liten. Hon ger dig utrymme att utvecklas både tillsammans och vid sidan av henne själv. Med Tannaz i din närhet fylls du alltid av harmoni och känslan av att du är sedd och uppskattad för den du är.

 

 

 

 

 

Comments are closed.